Personal

Hos oss jobbar en förskollärare och fem pedagoger, en administratör/VD för verksamheten och en lokalvårdare. Vi har en liten vikariepool med bekanta och återkommande vikarier.

Mål och förhållningssätt

Vårt mål är att forma en trygg, empatisk och harmonisk barngrupp där alla är sedda och hörda. Vi har goda förutsättningar då vår barngrupp är liten och med hög personaltäthet.

Vi vill att föräldrar alltid ska känna sig trygga med att lämna sina barn hos oss – vi är det förlängda hemmet. Hos oss möter du glada, erfarna och lyhörda pedagoger som är engagerade och inspirerade i arbetet.

Förskolan Samklang främjar en kristen livssyn och arbetar efter de kristna värderingarna om allas lika värde. Vi ber bordsbön och sjunger sånger med kristet budskap. Vi samarbetar med bl.a. vår granne Pingstkyrkan och en gång i veckan deltar våra barn, på frivillig bas, på ”Barnsången” som arrangeras av kyrkan.

Vi firar de kristna högtiderna och pratar om dess innebörd, ex. Påsken och julen.
Hos oss är ALLA nationaliteter, alla religioner och familjer med olika livssyn välkomna!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *