Personal

Hos oss jobbar två förskollärare med ett team av pedagoger och timvikarier, en administratör/VD för verksamheten och en lokalvårdare/måltidspersonal. Vi har en liten vikariepool med bekanta och återkommande vikarier. Här finns förutsättningar för pedagogerna att fokusera helt på sitt uppdrag och ge barnen det allra bästa.

”Det märks att personalen samarbetar och tar hand om både barnen och varann. Deras bemötande ger mitt barn ett gott exempel på hur vi ska vara mot varandra.”

Huvudman

Huvudman för förskolan är styrelsen i Förskolan Samklang AB. Styrelsen har mångårig erfarenhet av förskolledning och en stark ambition och passion för att bedriva den bästa möjliga förskoleverksamheten. Vi värnar om våra anställda och uppmuntrar till ständig kompetensutveckling och fortbildning. Vi vill skapa trygghet och kontinuitet för så väl våra anställda som barn.

”Jag är delaktig, jag känner mig sedd och hörd. Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsplats!”

Mål och förhållningssätt

Vårt mål är att forma en trygg, empatisk och harmonisk barngrupp där alla är sedda och hörda. Vi har goda förutsättningar då vår barngrupp är liten och med hög personaltäthet. Vi vill stärka barnets tro till sig själv och sin förmåga.

”Här får mitt barn vara sig själv!”

Vi vill att föräldrar alltid ska känna sig trygga med att lämna sina barn hos oss – vi är det förlängda hemmet. Hos oss möter du glada, erfarna och lyhörda pedagoger som är engagerade och inspirerade i arbetet.

”Pedagogerna ser verkligen mitt barn, det känns tryggt.”

En kommentar

1. Vicki kjellberg

Hej jag heter vicki kjellberg och är förskollärare jag skulle gärna vilja komma i kontakt med er för ett eventuellt vikariat eller anställning ni kan höra av er till mig på 0708335694