Nu pågår utvecklingssamtal

Det är en självklarhet att föräldrarna ska veta hur det går för barnet, både det som är bra och det som är svårt. Tack vare vår app TYRA kan föräldrarna följa med i förskolans vardag och barnets utveckling dagligen men det är ändå viktigt med ett regelrätt samtal för att täcka upp alla delar. I år genomförs samtalen digitalt och de äldsta barnen får visa sin alldeles egna film om förskolan för sina föräldrar.

Som förälder på Förskolan Samklang ska man känna sig trygg i att vi gör vårt bästa för varje barn som går hos oss. Vi har ett individfokus och målet är att varje barn ska få utvecklas i sin egen takt med det stöd som behövs. På utvecklingssamtalet utgår vi ifrån ett föräldraenkät samt en ”karta” över alla områden av förskoledagen; socialt samspel, inlärning, intressen, förmågor, svagheter, framsteg, språkutveckling, måltider och toabesök, sömn och aktivitet…. ja, allt som ingår! På så vis kvalitetssäkrar vi vår verksamhet för varje barn.

Föräldrar till barn på förskolan kan boka in sig på ett digitalt samtal från och med måndag v.13 och till och med fredag v.14.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.