God Jul!


Är det sant att det snart är julafton? På förskolan är vi i alla fall i julstämning och vi har passat på att fira på alla möjliga sätt i denna lite trista, gråa coronatid. Vi har sjungit luciasånger för äldreboendet ovanför oss – utomhus förstås. De som orkade och ville kikade på oss genom fönster och balkonger.

Vi har bakat pepparkakor och lussebullar, haft ett underbart luciatåg som filmades och skickades till alla föräldrar och dessutom fick vi oväntat besök av jultomten.

Strax efter ett dignande julbord fick barnen ett videomeddelande från en vilsegången vise man som hade tappat bort sina två kamrater på vägen till stallet där Jesusbarnet skulle födas. Barnen fick resa bakåt i tiden (med hjälp av en hiss) och möta upp vise mannen i Betlehem för att försöka hitta stallet tillsammans. Och de lyckades, i en krubba låg bebisen!

Snart säger vi tack och adjö till den här terminen och det här året. Vi på förskolan Samklang vill tacka alla fantastiska familjer för samarbetet under det gångna året och vi ser fram emot ett år som förhoppningsvis blir ljusare och bättre än det förra.

GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.