Om oss

Arbetslaget

Kontakt: Andrijana Olsson (Rektor) andrijana.olsson@forskola-samklang.se

Hos oss jobbar två förskollärare med ett team av pedagoger samt administratör. Vi har en liten vikariepool med bekanta och återkommande vikarier.

”Det märks att personalen samarbetar och tar hand om både barnen och varann. Deras bemötande ger mitt barn ett gott exempel på hur vi ska vara mot varandra.”

Huvudman

Kontakt: Andrijana Olsson (VD) andrijana.olsson@forskola-samklang.se

Huvudman för förskolan är styrelsen i Förskolan Samklang AB. Styrelsen har mångårig erfarenhet av förskolledning och en stark ambition och passion för att bedriva den bästa möjliga förskoleverksamheten. Vi värnar om våra anställda och uppmuntrar till ständig kompetensutveckling och fortbildning. Vi vill skapa trygghet och kontinuitet för så väl våra anställda som barn.

”Jag är delaktig, jag känner mig sedd och hörd. Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsplats!”

Mål och förhållningssätt

Vårt mål är att forma en trygg, empatisk och harmonisk barngrupp där alla är sedda och hörda. Vi har goda förutsättningar då vår barngrupp är liten och med hög personaltäthet. Vi vill stärka barnets tro till sig själv och sin förmåga.

”Här får mitt barn vara sig själv!”

Vi vill att föräldrar alltid ska känna sig trygga med att lämna sina barn hos oss – vi är det förlängda hemmet. Hos oss möter du glada, erfarna och lyhörda pedagoger som är engagerade och inspirerade i arbetet.

”Pedagogerna ser verkligen mitt barn, det känns tryggt.”

För att kontakta administratör: info@forskola-samklang.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.